Boston levererade!

Helgen var grym! Vi (jag och Ebba) tog en trip upp till Boston i helgen och fick prova på collegelivet, eller weekend college liv som min värdpappa sa. Vi såg stora delar av staden men vinden var svinkall och vädret hade lurat oss med kalasväder under fredagen med 20 grader nästan. Jag och Ebba tog sommarskorna och inte allt för varma kläder så vi frös som tusan!!
Jag måste säga att Boston är definitivt en riktigt nice stad, där skulle jag lätt bo! Ingenting slår ju New York men efter den staden så ligger Boston på en klar andra plats!
Bilderna ligger fortfarande i kameran så får lägga ut ett par sen. (Vi var dock sjukt sålig på att knäppa kort i helgen, vet inte vad som hände:/) känner mig lite besviken på den fronten!!

Läkarbesök

I veckan har jag åkt på ännu en förkylning och denna gången kändes det även i lungorna så jag bestämde mig för att besöka läkaren. Funderade lite extra eftersom att det är mycket trassel runt försäkringar och sånt. För ett vanligt besök kan det kosta allt mellan 60-150 dollar om inte allt med försäkringen stämmer så man måste kolla upp det rätt noga. Jag hoppas hoppas verkligen att ingenting går fel nu för vi ringde runt till både sjukhuset och försäkringsbolaget och det lät på dom som att det skulle funka.
Annars var det en skön doktor jag hamnade hos, kunde skämta den mannen:)

Förra helgen var det stå hej och vi gjorde en massa olika saker, denna helg blir det jobb fre och lör kväll sen lite shopping mellan det skulle jag tro:)