:´(

Nu har syrran åkt och det känns ännu engång tomt i rummet. Det är sjukt kul när de kommer och hälsar på men när det ska åka är det även sjukt jobbigt och det känns väldigt tomt i rummet efteråt innan man vänjer sig igen.
Men veckan har varit underbart bra!!
De senaste dagarna har Carro fått shoppat och oj vad hon hittade grejer! Synd att hon inte glömde dom här:P


Uppe på Rockafella Center och mittemellan är Empire State Building!Underbar vecka må jag säge!
<3

Systeryster på besök!

Nu har det snart gått en vecka sen syrran kom och den veckan har gått fort som tusan. Jag lägger ut lite bilder för att visa lite vad vi har hit på!

Ute på Sandy Hook där man kan se New York i bakgrunden.

Varning för ankor:)

Vi spenderade två dagar i New York och för att se frihetsgudinnan tog vi racerbåten ut till ön.
Vi åkte upp på Rockafella Center


Obligatoriska Time Square kortet

Mamma Mia på Broadway!!

Kalas det där!!

Semestervecka

Förra veckan spenderades ute i strandhuset för att hela värdfamiljen var ledig. Vi var på stranden i princip varenda dag, lekte och vi åkte till Ocean City en dag. Det är en plats där det finns jättefina stränder och boardwalker.
Det har varit perfekt väder hela tiden förutom på fredagen när det var regn pga orkanen Earl som det inte blec så mycket av. de hade sagt att den skulle träffa North Carolina som kategori 4 men jag tror att det bara blev en 2 eller nått liknande. Hos oss blev det lite regn och vind men inte mycket mer än det. Man kunde mest se av orkanen på vågorna, de var onormalt stora för att vara här men man kunde bada ändå.
Min värdpappa och hans systerson var ute hela helgen och surfade och det slutade med att även jag fick prova på litegrann, vilket var sjukt kul!!!

På Fredagskvällen planerade jag att åka hem till det riktgia huset men då hade värdpappan en biljett över till en konsert så då fick jag hänga på där:) Från att ha en oplanerad Fredag till en konsert med 20 000 pers är inte helt fel.

OCH nu fungerar INTERNET igen efter nästan 4 veckors väntan!! Nu kan jag skypa igen:D:D