Philadelphia!

Klockan ringde 05.15 för uppstigning, vi skulle ta 7 tåget från Metropark för vidare färd mot Philadelphia. Sällskapet för dagen var Elin, Ninni, Lina och Nadine.
Tåget som vi åkte med tog ca 1,5 h och det kostade 17 dollar en väg. Vi trodde först att det skulle kosta 9 dollar vilket är ett kanonpris men icke stämde det.
Väl framme köpte vi biljetter på en tourbuss som går runt stan där man kan hoppa på och av hur mycket man vill under hela dagen. Det första avhoppet skedde vid The Rockysteps vilket var det jag hade sett fram emot mest, vi tog en massa foton och sprang där upp och ner för att få fina bilder och en bra inspelad video! Vi måste komma ihåg att temperaturen låg runt 35 grader så svetten rann härligt kan man säga. Det var en massa människor som sprang upp och ner, de flesta var där för att träna ett riktigt träningspass. Det står även en staty av Rockey där brevid med den klassiska bilden med armarna upp i vädret. 
Efter det besöket hoppade vi på en av bussarna igen (dem gick var 20 min) och for vidare. Staden är inte så jättestor faktiskt, det finns några grejer som är roliga att se men om man är intresserad av historia är det nog en bra stad att besöka för dem var först med mycket och de upprepade gång på gång att de hade varit före New York med allting bara det att New York gör det större. I Philly fanns det också Chinatown och Little Silver osv.
En till sak vi såg var the liberty bell, vilket var mycket mindre än vi hade tänkt oss plus att den var inomhus så det var en liten besvikelse.
Dagen gick i raketfart, helt plötsigt var vi påväg hem med tåget igen.
Nu kommer lite bilder som jag tog.

 
Sällskapet:)

Tågstation

Turister.se

Lovestylten

Hela gänget

Rockystatyn


Rockytrappan:)

Från toppen!
 
Man måste träna lite också:)

Fotspåren:)

Käk på en italiensk restaurang:)

Har tagit ut en bråkdel av bilderna men det tar så lång tid att få upp som här så det fick bli ett urval:)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: