oj oj skärpning på högsta nivå!

Ojsan nu har jag inte skrivit på en hel vecka! Icke bra, måste skärpa mig lite. Men vi tar veckan i en sammanfattning.

Tisdag:
Första passet med den personliga tränaren gick fint, han körde dock kalashårt med mig så det var lite annat än med kvinnan som jag hade innan. Han började med löpning på löpband och jag trodde att jag näst intill skulle ramla av det där bandet och slå i väggen men jag klarade mig som tur var, sen körde han styrka igenom hela kroppen! 

Onsdag-Torsdag:
Vanliga arbetsdagar så jag förökte hålla barnen underhållna här hemma för vi hade ingen bil.

Fredag:
Jobbade till 6 sen vid 7 åkte jag på mitt första au pair möte som är obligatoriskt för alla au pairer. Denna gång var det poolsafty som var på schemat. Mötet i sig tog kanske 10 minuter men var vi där i 1,5 h för hälften av tjejerna kom 40 minuter sen, och resten av tiden pratade man och försökte lära känna så många man bara kunde på den tiden. Det var ganska många svenskar där, några som har varit här en längre tid och några nya som jag. Sen träffade jag en massa från andra länder också, mycket trevlig må jag säge!
Efter mötet följde jag med Elin, Ninni och Nadine på Friendly tror jag det hette. Efter maten ingick det en glass också, man kunde blanda, välja smaker och greja hur man ville. När servitören kom fram och frågade om vi var redo så nickade de andra tjejerna och sa att de visste vad de ville ha, men jag däremot hade inte den blekaste aning så när det var min tur vart jag jättestressad och frågade de andra vad som var gott. Nån av dom sa choklad så jag valde det, sen jordgubb och m&m topping. Det vart gott men jag hade tillslut ingen aning om hur jag hade blandat allting och jag som inte ens gillar chokladglass satt där med en fet ene:P 
aaaa det här blev en konstig förklarning men ni som känner mig kan nog föreställa er hur det gick till:P

Lördag:
det är Lördag förmiddag nu, men i morse förljde jag med familjen till pojken t-ball game (baseball). En massa 5- åriga killar med tränare som skrek och försökte få killarna att slå och springa rätt. Sen har vi papporna som står rätt bakom nätet och säger exakt hur pojken sin ska göra. Det är faktiskt riktigt roligt att se!

Yes box, det var allt för denna gång. 
Hejssvejs! 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: