4th of july firades i New York!

På Söndagen åkte vi in till New York för att få möjligheten att se de kända fyverkerierna som de smäller där inne vid Hudson River. Vi åkte in med tåget runt 11 tiden, åkte ner mot Battery Park satte oss i skuggan och käkade middag medans det var en gratis konsert med columbisk musik.
Under dagen var det ca 38 gradet så svetten rann härligt även fast man bara satt ner. Efter lunchen tog vi oss upp mot pier 54 där vi hade bestämt oss för att se fyverkerierna ifrån. Vi kom dit vid 6 tiden efter lite handlande och satte oss sedan på asfalten för att invänta det vi kom för. Vi satt där i ca 4,5 h och hade det lite långtråkigt en stund men sen när allting började vart det verkligen värt väntan. Fyverkerierna var hur häftig som helst och det höll på i ca 30-35 minuter och det var massvis med folk i hela staden.
Efter åkte vi in till time square så att jag skulle få se det för första gången på kvällen , vilket bara det var en hel upplevelse för sig:) Det var tusentals med poliser där, både cyklande, gående och ridande. Sen var det miljontals med människor! Hel gääälet!


Vid solnedgången



Time Square:)

Malin:)

Jag råkade radera hälften av mina bilder från den här dagen vilket INTE var bra men gjort är gjort:/




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: